Medlemsförmåner

Som medlem i OK har du tillgång till så mycket mer än det som erbjuds på OKQ8-stationerna. Allt har tagits fram för att det ska vara det bästa på marknaden i förhållande till pris och kvalitet – mest för pengarna med andra ord. Dessutom kan du vara säker på att det har tagits fram för att förenkla för dig och vara det bästa tänkbara för miljön. Här kan du läsa mer om produkter och service för dig som är medlem.

Hotellrabatt

Du får 15 procent rabatt på OK Hotellet på Haga i Umeå, läs mer om hotellet här.

Pellets

Sveriges bästa pellets? Vår pellets håller högsta kvalitet, det styrks av ett test som tidningen Råd och Rön genomfört.

El

OKQ8s elpriser tillhör marknadens lägsta. Dessutom samarbetar vi med projektet Vi-skogen, som engagerar sig i området runt Victoriasjön i Afrika, vilket innebär att kunden kan välja att betala tre öre extra per kilowattimme. Treöringen går oavkortat till Vi-skogens arbete med bland annat trädplantering och odling. Detta är marknadens i särklass bästa val om man vill köpa ”GrönEl”. Mer om el från OKQ8 kan du läsa här.

Försäkringar

Tack vare OKQ8s samarbete med Folksam kan du som medlem teckna försäkringar för såväl villan och bilen som för dig själv med familj. Tilläggsförsäkringen BackUp har marknadens bästa omfattning vad gäller skador på din bil. Mer försäkringsinformation hittar du här.

Villaolja

OKQ8 har lång erfarenhet och är en trygg partner som du kan lita på för dina leveranser av villaolja. Dagspriset ser du direkt på OKQ8s webbplats för villaolja. Mer information hittar du här.